Cultuurcoach

Na 20 jaar ervaring in het grafische vak en in het Hilversumse culturele veld is Martijn sinds 2020 als media-cultuurcoach. Vanuit Grafisch Atelier Hilversum verbindt hij mensen met kunst en cultuur, om zo een bijdrage leveren aan de professionalisering van het Hilversumse culturele veld door culturele instellingen onderling, scholen en andere partners. Daarnaast is Martijn ook Cultuurcoach om vanuit Grafisch Atelier Hilversum mensen te verbinden met kunst en cultuur, om zo een bijdrage leveren aan de professionalisering van het Hilversumse culturele veld door culturele instellingen onderling, scholen en andere partners te verbinden.

Projecten die hier aangekoppeld zijn: www.hilversummediawijs.nl.

Het Creative Image Lab is de locatie voor conceptvorming en uitwisseling gevestigd in hartje Hilversum (winkelpassage de Gooische Brink). De cultuurcoach richt zich op samenwerking binnen het media educatie cluster en programmeert het CIL als hub voor jongeren, jong talent en (young) professionals.

Samen met Esmee Hickendorff en Roy Scholten biedt Martijn via de studio Tacit creativiteit en verbeelding voor professionals aan in het Imagelab.